jueves, 31 de marzo de 2011

2 Abril: Concentració per l'ensenyament

La Coordinadora d'Educació Malva-rosa haviem quedat que fariem una circular unitaria per a repartir pels coles del barri per a anar junts i juntes a la Festa per l'educació del proper dissabte 2 d'abril.

Resulta que l'Ajuntament de València ha possat tants entrebancs per als permisos de la Festa, que pràcticament tracta de impedir-la. Com a resposta, s'ha reconvertit la festa en una concentració a la Plaça de Manises. Sembla que (per ara) el dret de manifestació no el poden tallar. És per això que ens em retrasat en fer la convocatòria. I es per això que val la pena fer un major esforç per anar tots units!!

Així doncs hem repartit les fulles als nostres coles. Les persones interessades en participar hem quedat a la parada de la Cadena del tramvía a les 17:15h amb les nostres pancartes, de la Coordinadora d'Educació i de cada un dels Centres Públics.



Recordeu que després dia Escola Valenciana ha convocat una cercavila per l'ensenyament en valencià i més tard hi haurà un concert per a qui vullga més festa.


Una abraçada

Coordinadora d’Educació Malva-rosa: AMPAs de CP Cavite, CP Blasco Ibañez, CP Malva-rosa, CP Ballester Fandos, IES Isabel de Villena, Escoleta Malva-rosa, Associació de Veïns “Amics de la Malva”, Casal Jaume I Malva-rosa




No hay comentarios:

Publicar un comentario