sábado, 24 de diciembre de 2011

Els Col·les de la Malva es mobilitzen




Els centres educatius de la Malva se sumen a la mobilització per l'escola pública.

Dimecres passat 14 de Desembre es va celebrar una nova reunió de la Coordinadora d'Educació Malva-rosa. L'assistència va ser especialment nombrosa, la qual cosa dóna idea de la vitalitat del moviment anti-privatizador i en defensa de l'escola pública en alguns barris de la perifèria de la ciutat de València.

Van acudir professors del CEIP Malva-rosa i del Blasco Ibáñez. Van estar presents mares d'aquells col·legis i també del CEIP Cavite i del Ballester Fandos. Així mateix va acudir un representant de l'Associació de Veïns “Amics de la Malva” i alguns veïns i amics més de la zona. La presència de CCOO en aquesta Coordinadora és significativa.


Reunió de la Coordinadora d'Educació de la Malva als locals del AMPA del CEIP Cavite-Isla de Hierro


La mala notícia de la reunió va ser el resultat de la reunió del AMPA de Cavite amb la Conselleria. Aquesta reunió va ser mantinguda amb Rafa Carbonell Director General d'Ordenació de Centres Docents de la Conselleria d'Educació. Se'ls va comunicar definitivament que es prohibeix la presència de la Infermera Escolar en el seu Centre tal com venien reivindicant des de mitjan curs passat quan va ser expulsada del Col·legi. I açò a pesar que van presentar més de 4.000 signatures al seu favor. Per descomptat en els centres privats poden comptar amb infermera com es va aclarir en la reunió amb el representatn de Conselleria. 

Com a resposta a aquesta mesura els centres van decidir

- Exigir la presència d'infermeres del Centre de Salut del barri per a cobrir les necessitats sanitàries de l'alumnat. Cosa que en l'actualitat és inexistent. Falten recursos.

- Adherir-se a la Concentració en defensa de l'Escola pública del 21 de Desembre en la plaça 15M (abans Plaza de l'ajuntament).

Enhorabona al seu treball. Seguirem en peus.

No hay comentarios:

Publicar un comentario