sábado, 20 de mayo de 2017

25 de maig: Primavera cultural Malva-rosa


Dijous 25 de maig, a partir de les 17 h.
Perquè la Malva-rosa és el barri de Blasco Ibáñez i Robillard, de la platja i l’horta. De cultura popular, agrària, pesquera, literària i aventurera.


Per això fem una festa on reivindicar la necessitat d’un espai cultural polivalent amb biblioteca, sala de reunions i saló d’actes , per tal que les persones que viuen o estudien a la Malva-rosa puguen accedir a la cultura en forma de llibres, música, teatre, arts plàstiques... Un espai que siga educatiu i per tant compense les desigualtats socials a través de recursos a l’abast de la ciutadania.
Anima’t i participa !!!Pots acudir al cercavila, llegir poemes, observar l’art del graffiti de Stefano, tocar algun instrument o ballar al seu ritme. Tu decideixes amb llibertat i nosaltres volem compartir amb tu una jornada plena d’energia, esperant que les autoritats ens escolten .
Mentrestant eixe espai arriba , dijous 25 de maig naixerà la primera biblioteca de Llibres lliures de la Malva-rosa. Organitza: Associació de Veïns/veïnes Amics/amigues Malva-rosa
donen suport: col·les i AMPAs de Cavite, Malva-rosa, Blasco Ibañez, Ballester Fandos, Escolapios, IES Isabel de Villena

1 comentario:

  1. Una oportunidad de financiación para los que disponen de los proyectos otras necesidades de financiación personales, puede ahora obtener un préstamo para solucionar sus dificultades financiero. Tiene que financiar un proyecto? Necesidad de reactivar las actividades de su empresa? Varias soluciones se ofrecen ustedes con condiciones que facilitan la vida.
    Correo: prouvost816gmail.com

    ResponderEliminar